Že kar nekaj časa sedaj vodim svoje podjetje, katerega sem ustvaril nekaj let nazaj. Pri temu pa je prodaja v naši trgovini, kar velik del našega trgovanja, oziroma podjetja. Tukaj pa smo imeli v teh letih, odkar vodimo trgovino, eno težavo. To pa je bila ta, da smo imeli še nekoliko zastarel sistem, saj smo lahko strankam nudili zgolj plačilo z gotovino. Tako pa je to predstavljalo nekolikšen problem za naše stranke, saj se danes gotovina uporablja vse manj in manj.

Zato pa smo se sedaj odločili, da bo potrebno pridobiti kakšen pos terminal, tako da bomo lahko strankam začeli končno nuditi plačilo s kartico, saj se nam je zdelo, da bomo na takšen način lahko prodali veliko več reči, ker bi to strankam veliko bolje odgovarjalo.

Sedaj pa smo morali le najti kakšnega ponudnika za pos terminale, ki bi nam najbolje služil in odgovarjal. Tukaj pa so nas zelo navdušili Soft pos terminali. To pa zato, ker so bili zelo kompatibilni, saj so imeli ogromno zelo dobrih značilnosti, vključno z tem, da je bilo z njimi mogoče plačevati preko Apple in Google Paya. To pa je bilo odlično s strani mladine, oziroma mlajših generacij, saj te plačujejo z telefonom.

V našemu podjetju je pri prodaji Soft pos zelo pomagal

Tako pa smo se najprej odločili za najem Soft pos terminalov, predno smo kar izvedli nakup. Ko pa smo videli, kako dobro so nam ti služili, pa smo se nato kar odločili za nakup. Tako pa so nam pos terminali Soft pos nato res prinesli kar nekaj profita. To pa zato, ker so sedaj stranke večinoma plačevale z plačilnimi karticami, ter so posledično tudi izvajale veliko večje nakupe, kar pa je za nas bilo zelo profitabilno. S tem ma smo skozi čas tudi pridobili več strank, saj se je o našemu podjetju začelo veliko več govoriti, ter smo dobili veliko boljše odzive.